Flyttstädning Sollentuna

Vi tar hand om flyttstädningen | 070-459 94 63

Flyttstädning

Oavsett om du har en villa vid Edsviken, en lägenhet i Helenelund eller någon annan form av bostad i Sollentuna som det är dags att flytta ut från, vill du självklart vara säker på att flyttstädningen blir ordentligt gjord så att du slipper krångel i efterhand.

Städning är vår passion och vi delar gärna vår arbetsglädje med våra kunder. Vi kan se till att du får chansen att koncentrera på din nya bostad genom att ta han om din flyttstädning. Vi vet vad som krävs för att din bostad ska bli skinande ren och klara inspektionen.

Viktigt med bra flyttstädning

Det ställs höga krav från både hyresvärdar och köpare av bostäder på att städningen ska vara väl utförd i alla utrymmen. Det är en tung uppgift att ta hand om själv när man är mitt uppe i en flytt och det är lätt att man blivit ”hemmablind” och inte ser smuts på ställen som man sällan undersöker särskilt noga.

När torkade du bort fingeravtryck på dörrar eller dammade bakom elementen senast till exempel? När rensades avloppet under badkaret sist? Det är väldigt lätt att man missar någon detalj och att köparen eller hyresvärden kommer i efterhand och vill ha ersättning för detta, alternativt att du kommer tillbaka och städar själv. Det lär inte kännas särskilt motiverande när du vill fokusera på att inreda ditt nya hem och få alla saker på plats.

Ta hjälp av proffs

Vi föreslår att du tar hjälp av oss istället och får jobbet utfört av ett proffs. Vi ger även även en kvalitetsgaranti som säger att vi inom viss tid kommer och åtgärdar eventuella brister som upptäcks vid besiktningen av din köpare eller hyresvärd. Men med tanke på att vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning tror vi att det är osannolikt att det uppstår några problem.

Vi går systematiskt igenom alla utrymmen i bostaden (utom förråd och garage där städning måste beställas separat) och rengör från tak till golvbrunn. 

I vår städning ingår följande arbetsmoment:

  • Dammsugning av väggar, tak och golv för att få bort damm
  • Rengöring av golv, golvlister, väggkontakter, dörrar och dörrkarmar, fönsterbrädor, elementen, och målade ytor.
  • Rengöring in- och utvändigt av garderober, skåp och lådor förutsatt att de är tömda.
  • Rengöring av bänkar och skärbräda i köket.
  • Rengöring av vitvaror som kyl, sval, frys, spis och diskmaskin in- och utvändigt (vitvarorna måste vara tömda och avfrostade och spisen utdragen)
  • Rengöring av köksfläkten, inklusive filtren
  • Avtorkning av belysningsarmaturer
  • Rengöring av badrummet inklusive alla sanitetsmöbler, under badkar, golvbrunnar och ventiler.
  • Rengöring av tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp
  • Fönsterputsning i hela bostaden – mellan fönstren och rengöring där kommer som en tilläggstjänst.

I samband med beställning informerar vi om vad du själv behöver förbereda så att vår personal kan genomföra jobbet snabbt och smidigt samt går igenom om bostaden har några skador, exempelvis fönster som inte går att öppna.

Varför välja oss?

Varför ska du anlita just oss? Vi har många erfarenhet av städning och andra hushållsnära tjänster från privatbostäder, kontor och hyresfastigheter. Vi använder oss av miljövänliga städmetoder med minimal användning av kemikalier och vi har anställda som vi är mycket måna om, ger bra arbetsvillkor, försäkringar och vidareutbildning så att de kan ge dig bästa möjliga städservice.

Kontakta oss så hjälper vi dig din flyttstädning i Sollentuna – självklart med rätt till RUT-avdrag!

 

Vi erbjuder en lång rad städ- och servicetjänster för både privatpersoner och företag.