Vi tar hand om städningen så du kan flytta i lugn och ro!

Våra tjänster

Vi har ett komplett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag. Utöver flyttstädning inkluderar utbudet exempelvis: 

Hemstädning – Vi ger dig mer tid att lägga på familj och fritid. Som privatperson kan du naturligtvis även dra nytta av RUT-avdraget, som gör tjänsten ännu mer prisvärd.

Fönsterputs – Till ett mycket konkurrenskraftigt pris tar vi hand om det ofta mödosamma arbetet att putsa fönster.

Trappstädning – Vi erbjuder städning av trapphus för såväl bostadsrättsföreningar som fastighetsägare.

Storstädning – Låt oss ge din bostad en komplett ansiktslyftning med vår omfattande tjänst storstädning.

Städ inför visning – Står du inför att sälja din bostad? Vi hjälper dig att få skinande rent inför visningen. Ta fram din bostads fulla potential genom RUT-Service.

Byggstädning – Nyrenoverat? Låt oss sköta städningen och slipp en massa slipdamm i din bostad.

Fruktkorgar - Vi levererar fräsch och nyttig frukt till ditt kontor

Fastighetsskötsel - Våra erfarna fastighetsskötare ser till att allt fungerar som det ska i din hyresfastighet, bostadsrättsföreningen eller företagslokalerna.

Måleri - Slitna väggar eller dags att byta färg? Våra målare får dina väggar att se ut som nya. Perfekt om din nya bostad i Sollentuna behöver ett lyft till exempel.

Trädgårdsdesign - Nybyggd bostad och allt ser ut som ett slagfält utomhus? Eller är det bara trist och tråkigt i trädgården? Inget problem! Vi gestaltar en ny utemiljö som du kan trivas med och kan även göra jobbet.

Trädgårdsskötsel & Markskötsel - Ingen tid för att köra gräsklipparen, trimma häcken eller kratta grusgången? Vi tar gärna hand om det  åt dig!

Bygg & Snickeri - När det är dags att bygga ut eller renovera kan våra byggarbetare hjälpa dig med gott handlag. Hör av dig till oss och berätta om vad du skulle vilja göra så tar vi det därifrån.

Säkerhet - Behov av extra säkerhet på ditt företag? Kontakta oss för att få höra mer om våra olika säkerhetslösningar och väktartjänster.